KoHo-kevätretki 24-26.5. Lavajärvi

Kevät lähenee hurjaa vauhtia ja niin lähenee myös Otavan oman kevätleiri. Lähde mukaan viettämään kevään parasta KoHokohtaa!

Leiri järjestetään Lavajärven leirirannassa Hämeenkyrössä 24-26.5. Leiri alkaa perjantaina kello 18.00 ja loppuu sunnuntaina 13.00. Majoitus koko leirin ajan tapahtuu teltoissa.

Leirillä on luvassa iloista ja kesäistä puuhaa kaikenikäisille kuten: kanooteilla melomista, kalastusta, herkullisten leiriruokien tekemistä, tunnelmallisia iltanuotioita ja vaikka mitä muuta. Lisäksi leirillä sudenpennut ja seikkailijat suorittavat Panda-merkin, jonka avulla tutustutaan luonnon monimuotoisuuteen ja sen suojeluun.

Leirin hinta on sudenpennuille, seikkailijoille ja tarpojille 30 euroa per leiriläinen. Samoajille hinta on 20 euroa ja samoajat toimivat osan aikaa leiristä johtotehtävissä. Jos samasta perheestä leirille osallistuu useampi lapsi/nuori sisarusalennus on 10 euroa. Apukäsiksi leirille haluaville vanhemmille ruokamaksu on 10 euroa.

Varusteluettelo, ajo-ohjeet sekä maksuohjeet lähetetään leirille ilmoittautuneille sähköpostitse ilmoittaumisen päätyttyä.

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisteri Kuksan kautta jailmoittautuminen päättyy sunnuntaina 12.5. Ilmoitautumislomakkeelle pääset tästä ->

Huipennetaan yhdessä kevät sen KoHokohtaan ja nautitaan hauskastaleiritunnelmasta perinteisen kevätleirin merkeissä!