Megaviikonloppu 27.-28.10.2018

Vuosi 2018 on ollut Ylöjärven Otavalle 65. toimintavuosi. Kokoamme koko lippukunnan juhlimaan sitä seurakunnan leirikeskukseen Lempiäniemeen.

Retkelle ovat tervetulleita kaikenikäiset Otavalaiset sudenpennusta aikuisiin, lisäksi retkelle voivat osallistua myös sudenpentujen vanhemmat apukäsiksi retken monenlaisiin toimintoihin.

Viikonlopun ohjelmassa on paljon hauskaa puuhastelua, perinteistä partiokivaa ja varmuudella uusia ystäviä. Juhliin kuuluu tietysti myös herkuttelu, joten sitäkin on varmasti tiedossa.

Retkelle saavutaan lauantaina 27.10. seuraavasti:

  • Klo 9.00 Johtajat ja Tarpojat
  • Klo 9.30 Seikkailijat
  • Klo 10.00 Sudenpennut

Mikäli samasta perheestä on tulossa useampia partiolaisia, on hyvä tulla aikaisemmassa erässä.

Retkelle voi osallistua myös vain lauantaipäiväksi. Päiväretkeläiset lähtevät kotiin lauantaina klo 18.30.

Viikonloppuretkeläisillä on mahdollisuus majoittua ulkona kaminateltassa tai sisällä majoitusrakennuksessa.

Viikonloppuretkemme päättyy sudenpentujen osalta Lempiäniemessä sunnuntaina klo 13.00. Tarpojilla ja johtajilla retki päättyy klo 13.30 samassa paikassa. Seikkailijoiden retki päättyy lippukunnan kalustovarastolle ”Avantille” n. klo 14.30, jonne seikkailijat kulkevat vanhempiensa kyydeillä Lempiäniemestä klo 13.30.

ILMOITTAUTUMINEN retkelle tapahtuu jäsenrekisteri Kuksan kautta 17.10. mennessä. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä ->

Jokainen osallistuja tulee ilmoittaa erikseen. Huomioithan myös, että ilmoitat toimivan sähköpostisoitteesi. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille retkikirjeen sähköpostitse 21.10. mennessä.

Viikonloppuretken hinta on 15 €/partiolainen. Päiväretken hinta 10 €/partiolainen. Johtajat, aikuiset ja sudenpentujen vanhemmat osallistuvat retkelle veloituksetta. Retkimaksu maksetaan ilmoittautumisen päättymisen jälkeen Otavan tilille. Ohjeet maksuun lähetetään myös sähköpostilla.

Lisätietoja retkestä antavat retkenjohtajat,
Minna Kaikkonen 040 596 6655, minna.kaikkonen(at)luukku.com sekä
Johanna Risku 050 381 3622, johanna.risku(at) ylojarvenotava.net