MYYTTI- talvimestaruuskisat

On taas se aika vuodesta, että Hämeen Partiopiirin talvimestaruuskisat kutsuvat meitä! Lähdetään isolla joukolla katsomaan, että millaisen partioelämyksen tarjoaa Lempäälän Kuljun maisemat! Hämeen Partiopiirin talvimestaruuksista nimittäin kisataan lauantaina 8.2.2020 Lempäälässä.

Kilpailu on kaikille sarjoille eli mestaruus ratkotaan kuudessa eri sarjassa.  Tarpojat kisaavat oranssissa sarjassa. Oranssilla sarjalla radan pituus on 4-7 km. Samoajat voivat halutessaan kisata joko oranssissa sarjassa tai sinisessä sarjassa, jossa radan pituus on 11-18 km. Kilpailussa edetään jalan – eli sukset saa jättää kotiin.

Oranssissa sarjassa kilpailuvartiossa on 4-6, 12–17 -vuotiasta jäsentä. Vartion yhteenlaskettu ikä maksimissaan: 58 vuotta (4 jäsentä), 73 vuotta (5 jäsentä), 87 vuotta (6 jäsentä). Sinisessä sarjassa kilpailuvartiossa on neljä 14–18 -vuotiasta jäsentä, jotka ovat kaikki naisia. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Osanottajien iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin.

Otava maksaa kilpailuvartioiden osallistumismaksut (80 euroa / vartio), mutta kilpailijoiden tulee maksaa itse kyyditykset kisapaikalle ja takaisin (kimppakyydit / julkisilla). Myytti-talvimestaruuskisoihin SITOVAT ilmoittautumiset jäsenrekisteri Kuksaan pe 17.1.2020 mennessä. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä ->