Tarpojien ja viimeisen vuoden seikkailijoiden kevätmestaruuskilpailut Jämsässä 27.4.

Jämsän alueen lippukunnat kutsuvat kaikki Hämeen Partiopiirin tarpojat sekä viimeisen vuoden seikkailijat kilpailemaan tarpojien kevätmestaruuskisaan Kaipolaan Pitkävuoren maastoihin 27.4.2019.

Hämeen Partiopiirin kevätmestaruuskilpailut kisataan lauantaina 27.4.2019 Jämsässä. Otavat kisaavat oranssissa sarjassa. Oranssin sarjalla radan pituus on noin 6 kilometriä.

Otava maksaa kilpailuvartioiden osallistumismaksut (80 euroa / vartio), mutta kilpailijoiden tulee maksaa itse kuljetusmaksu.

Hämeen Partiopiiri järjestää kilpailuun yhteiskuljetuksen Tampereelta, mikäli kuljetuksiin saadaan riittävästi ilmoittautumisia. Meno-paluukuljetuksen hinta Tampereelta on 15 €/hlö. Tarkat lähtöajat- ja paikat vahvistetaan osallistujille lähempänä kilpailua.

Kisavartiot: Kilpailuvartiossa on 4-6, 12–17-vuotiasta jäsentä. Vartion yhteenlaskettu ikä maksimissaan: 58 vuotta (4 jäsentä), 73 vuotta (5 jäsentä), 87 vuotta (6 jäsentä). Osanottajien iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin (kilpailuvuosi miinus syntymävuosi).

SITOVAT ilmoittautumiset Kevätmestaruuskisoihin jäsenrekisteri Kuksan kautta to 28.3. mennessä. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä ->

Sitova ilmoittautuminen tarkoittaa sitä, että jos osallistuja peruu ilmoittautumisen ja hänen tilalleen ei saada ketään (samasta lippukunnasta) tulee hänellä olla lääkärintodistus. Muutoin osallistuja joutuu itse maksamaan kilpailu- ja kyytimaksun, joka on yhteensä (15e + 15e) 30 euroa. Hämeen Partiopiirin käytäntö kun on, että jollei ole perumisen yhteydessä lääkärintodistusta niin silloin maksu peritään.

Tarkemmat ohjeet: Jokainen kisailija saa tarkemmat ohjeet kisoista viimeistään huhtikuun puoli välissä.