Framil-suurtapahtuma Porissa 8.-10.6.2018!

Otava ja YlVi eivät järjestä kesällä omaa kesäleiriä vaan lähdemme joukolla Poriin, jossa pidetään 8. –10.6.2018 Framil-suurtapahtuma.

Mikä ihmeen Framil?

Framil on partiolaisten suurtapahtuma, joka kerää Poriin 5 000 osallistujaa. Suurtapahtumassa on omaa ohjelmaa kaikille partion ikäkausille ja niiden johtajille.

Framilla majoitutaan teltoissa Kirjurinluodolla. Ohjelma sen sijaan levittäytyy ympäri kaupunkia, maauimalasta lentokentälle asti.

Framil-tapahtumassa pääset valokeilaan niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Sudenpennut ja seikkailijat
saavat askarrella lennokkeja ja raketteja, kulkea aistiradan läpi sekä hypätä merirosvojen matkaan. Tarpojille
on luvassa ainakin raketteja ja geokätköilyä. Samoajat pääsevät suunnistamaan kauppakeskus Puuvillan
ympäristössä ja pelastautumaan lento-onnettomuudesta. Aikuiset saavat osallistua mihin tahansa ohjelmaan,
ja heille on myös omaa ohjelmaa.

Osallistumismaksu, kuljetukset ja ilmoittautuminen

Framil 2018 -tapahtuman hinta on osallistujaa kohden enintään 65 euroa. Hinta pitää sisällään ohjelman, majoituksen ja ruokailut. Tarkka hinta selviää, kun osallistujamäärä on selvillä.

Poriin matkataan bussikuljetuksilla. Matkaan lähdetään perjantaina 8.kesäkuuta Ylöjärveltä n. klo 17-18, ja Ylöjärvelle palataan sunnuntaina 10.6. n. klo 16-18. Aikataulut tarkentuvat kevään aikana. Otava ja YlVi maksavat osallistujien bussimatkat.

Framille osallistutaan jäsenrekisteri Kuksan kautta 29.1.-28.3.2018. Ilmoittautumislomakkee pääset tästä ->  Framille mahtuu vain 5 000 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Mukaan lähtemistä ei siis kannata empiä liian pitkään!

Framil 2018 -ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 28.3. saakka. Tämän jälkeen tapahtumamaksua ei enää palauteta, mutta estynyt voi etsiä tilalleen toisen osallistujan. Poikkeuksen ilmoittautumisehtoihin tekee partiolaista tai lähiomaista kohdannut sairaus tai tapaturma. Silloin osallistumismaksun voi periä partiovakuutuksen kautta suoraan omasta vakuutusyhtiöstä vielä 28.3. jälkeenkin. Osallistumismaksun
perintä edellyttää lääkärintodistusta.

Vanhempainilta
Otava ja YlVi järjestää vanhempainillan maanantaina 5.2. klo 18-18.30 seurakuntakeskuksella, Ylvin kololla. Illassa kerrotaan lisää tästä huikeasta suurtapahtumasta ja samalla voi kysyä itseä askarruttavia asioita.