Satahanka XIII – Perillä merellä

Ensi kesänä Ylöjärven Otava osallistuu Satahangalle!

Kansainvälinen meripartioleiri Satahanka XIII järjestetään Loviisassa 30.7.-6.8.2018. Leirille on tarkoitettu tarpojille ja siitä ylöspäin eli yli 12-vuotaille.

Leiri tarjoaa mahtavan tilaisuuden päästä nauttimaan meripartiosta, purjehtimisesta, upeasta ohjelmasta ja
uusista ystävistä.

Leirimaksu on 210 euroa. Satahangalla on käytössä stipendirahasto, josta voi hakea tarvittaessa tukea leirimaksuun.

Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki löytyvät osoitteesta: satahanka.fi/ilmoittautuminen/

Satahangalla on luvassa monipuolista ohjelmaa merellä ja maalla. Satahangan ohjelman pääajatuksena on, että jokainen pääsee tekemään asioita oman taitotasonsa mukaan. Eli jokainen aloittelijasta konkariin saa leiriltä varmasti onnistumisen elämyksiä ja mukavia haasteita!

Satahangan ohjelmassa on luvassa koko päivän mittainen seikkailu isoilla aluksilla, jollailua, melontaa ja meripelastuksen harjoittelua. Lisäksi ohjelmassa otetaan selvää meidän jokaisen mahdollisuudesta vaikuttaa meremme hyvinvointiin sekä tutustutaan Itämeremme ja sen saariston luontoon ja kulttuuriin. Leirillä on mahdollista oppia myös veneen kunnossapitoon, moottoreihin ja veneen huoltoon liittyviä tärkeitä taitoja. Ohjelmassa tutustutaan myös kansainväliseen siirtolaisuuteen ja pakolaisuuden taustoihin. Haikilla on mahdollisuus päästä irti leiriarjesta ja lähteä vuorokauden mittaiselle seikkailulle leirialueen ulkopuolelle.