Väiski-etäretki

Valtakunnallista Partioviikkoa vietetään 19.–25.4.2021. Partioviikon kunniaksi Ylöjärven Otava järjestää koko lippukunnan yhteisen Väiski-etäretken 24.-25.4.2021.

Retkelle voit osallistua kotoa, mökiltä tai ihan mistä vain, jossa sinulla on käytössä Internet-yhteys. Retken aktiviteettejä voit suorittaa yksin / muun perheen kanssa / ystävän, jonka kanssa olet muutenkin tekemisissä. Pienemmät partiolaiset tarvitsevat välillä aikuisen apua tehtävien tekemiseen.

Väiski-etäretki käynnistyy ikäkausittain lauantaina 24.4. klo 9.30-10.30 välillä Teams-sovelluksessa (ei vaadi kirjautumista eikä sovelluksen latausta).
Teams-tapaamisia on lauantaina yhteensä 4 ja sunnuntaina 2. Retki päättyy sunnuntaina 25.4. klo 12 alkavaan Teams-tapaamiseen.

Teams-tapaamisten välissä retkeilijät suorittavat annettuja aktiviteettejä. Retkeen mahtuu mm. ulkona seikkailua, lounaan valmistamista, käsinäppäryyttä vaativia tehtäviä, partiomaisia yllätyksiä sekä Majassa nukkumista. Majan voi rakentaa omaan olohuoneeseen tai vaikkapa parvekkeelle. Myös telttailu ja riippumattoilu on sallittua.

Osallistujat saavat retkelle varustepaketin, joka sisältää osan retkellä tarvittavista tarvikkeista ja ohjeista. Varustepaketin voi noutaa Ylöjärven seurakuntakeskuksen pääovilta ke 21.4. ja to 22.4. klo 17-18 välillä.

Retki on osallistujille ilmainen mutta retkelle tulee ilmoittautua etukäteen. Huom! Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan! Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisteri Kuksan kautta ma 19.4 mennessä. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä ->