Megaviikonloppu

YLÖJÄRVEN OTAVAN
MEGAVIIKONLOPPU
30.-31.10.2021 LAMMASNIEMESSÄ
Otavan perinteinen Megaviikonloppu lähestyy! Retkelle ovat tervetulleita kaikenikäiset otavalaiset sudenpennusta aikuisiin, lisäksi retkelle voivat osallistua myös sudenpentujen vanhemmat apukäsiksi retken monenlaisiin toimintoihin. Viikonlopun ohjelmassa on paljon jännittävää puuhastelua, perinteistä partiokivaa ja varmuudella uusia ystäviä.


ILMOITTAUTUMINEN retkelle tapahtuu jäsenrekisteri Kuksan kautta 17.10. mennessä. Ilmoittautumislinkki https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=44966 
Jokainen osallistuja tulee ilmoittaa erikseen. Huomioithan myös, että ilmoitat toimivan sähköpostisoitteesi. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille retkikirjeen sähköpostitse 21.10. mennessä.


Retkelle saavutaan lauantaina 30.10. seuraavasti:
x Klo 9.00 Tarpojat
x Klo 9.00 Seikkailijat
x Klo 9.30 Sudenpennut
Mikäli samasta perheestä on tulossa useampia partiolaisia, on hyvä tulla aikaisemmassa erässä. Retkelle voi osallistua myös vain lauantaipäiväksi. Päiväretkeläiset lähtevät kotiin lauantaina klo 20.00.

Viikonloppuretkeläiset majoittuvat ulkona kaminateltassa tai sisällä majoitusrakennuksessa.


Viikonloppuretkemme päättyy sudenpentujen osalta Lammasniemessä sunnuntaina klo 13.00. Tarpojilla ja johtajilla retki päättyy klo 13.30 samassa paikassa. Seikkailijoiden retki päättyy lippukunnan kalustovarastolle ”Avantille” n. klo 14.30, jonne seikkailijat
kulkevat vanhempiensa kyydeillä Lammasniemestä klo 13.30.


Viikonloppuretken hinta on 15 €/partiolainen. Päiväretken hinta 10€/partiolainen. Johtajat, aikuiset ja sudenpentujen vanhemmat osallistuvat retkelle veloituksetta. Retkimaksu maksetaan ilmoittautumisen päättymisen jälkeen Otavan tilille. Ohjeet maksuun lähetetään myös sähköpostilla.


Lisätietoja retkestä antavat retkenjohtajat,
Jemina Sukuvaara sekä Emmi Vuojolainen
0509182406, lpkj@ylojarvenotava.net