Otavan aloitustapahtuma 16.8.

Partio alkaa jälleen! Tiistaina 16.8. klo 18.00 Ylöjärven Otava järjestää aloitustapahtuman, jossa pääsee tutustumaan mukaansa tempaavaan harrastukseen toimipisteillä. Lisäksi luvassa on lyhyt infotilaisuus, jossa katsotaan mm. syksyn ryhmien tilanne.

Aloitustapahtuma järjestetään Vanhalla Seurakuntatalon pihapiirissä (Loilantie 3-5) 16.8. klo 18.00. Paikat syksyn ryhmissä täytetään ensisijaisesti aloitustapahtumaan osallistuvien kesken.

Toivomme, että täytätte jäsenhakemuksen ennen aloitustapahtumaa, jotta saamme osviittaa siitä, kuinka paljon uusia partiolaisia olisi tulossa mukaan toimintaamme. Jäsenlomakkeen täyttäminen ei vielä sido mihinkään. Linkki lomakkeeseen löytyy sivun lopusta.

Tiedossa on jo nyt, että ainakin yksi uusi sudenpentulauma aloittaa toimintansa elokuun lopussa. Tämä lauma kokoontuu maanantaisin klo 18-19.30 Metsäkylän srk-talolla.

Vanhemmat huomio! Ylöjärven Otava etsii joukkoonsa aikuisia johtajia syksyllä alkavaan sudenpentulaumaan. Partiotaustaa ei tarvita: saat apua ja koulutusta. Riittää, että sinulla on avointa mieltä ja innostusta! Lisäksi toivomme, että pidät luonnossa liikkumisesta ja haluat tarjota lapsille mahdollisuuden partion harrastamiseen.

Partio on mainio harrastus myös aikuiselle. Se toimii vastapainona työlle ja muulle arjelle. Ota rohkeasti yhteyttä lippukunnanjohtajaan ja tule mukaan mahdollistamaan lapsille monipuolinen harrastus!

Emmi Vuojolainen
Lippukunnanjohtaja
Ylöjärven Otava ry
p. 050 9182 406
lpkj(ät)ylojarvenotava.net

Täältä pääset täyttämään jäsenhakemuksen Ylöjärven Otavaan ->