Perhepartio alkaa

Yhdessä ulkoilua, uusia kavereita ja kokemuksia luonnossa. Perhepartio tarjoaa alle kouluikäisille lapsille, perheineen tai vaikkapa mummin tai kummin kanssa, mahdollisuuden mukavaan toimintaan ulkona ja sisällä.

Partiossa retkeillään, leikitään, askarrellaan, kokataan, tutkitaan ja seikkaillaan. Perhepartiossa partioon pääsevät tutustumaan sekä aikuiset että lapset.

Ylöjärven Otavissa perhepartio kokoontuu syyskaudella aina kuun ensimmäisenä sunnuntaina klo 10-13. Sen lisäksi perhepartiolaiset voivat osallistua lippukunnan yhteisiin tapahtumiin ja tempauksiin. Perhepartiolaiset saavat omat partiohuivit ja vuosittain oravamerkit kertomaan kerrytetyistä partiokokemuksista.

Perhepartioon voi tulla tutustumaan kerran ennen varsinaista ilmoittautumista jäseneksi. Kaikilla perhepartioon osallistuvilla tulee olla jäsenmaksu maksettuna. 4-6-vuotiaille on oma edullisempi jäsenmaksuluokkansa (12,25€/vuosi). Sen sijaan 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua. Lisäksi perimme pienen materiaalimaksun toimintakausittain 5€ / lapsi, jolla katamme osan huivi- ja merkkimaksuista.

Olemme sulkeneet ilmoittautumisen tutustumiskertaan. Ilmoittautuneita tuli jo niin paljon, että joudumme tältä erää sulkemaan ilmoittautumisen. Lähetämme ilmoittautuneille tarkempia ohjeita vielä sähköpostitse to 2.9.

Retkellä tavataan!

Lisätietoja voit kysyä perhepartio-ohjaajilta Anni Värälä p. 050 4128930 ja Kaisu Lämsä-Palovaara p. 050 3782 785 / kaisu.lamsa@gmail.com