Vanha reissaaja -sudenpentukilpailu

“Vanha reissaaja lähti Lappia päin, tunturissa vastaan tuli pulma, sitä osannut ratkaista ei. Hän lauloi auta, auta mua, auta sudari, auta auta mua, auta seikkailija.”

Hämeen Partiopiirin sudenpentukilpailu järjestetään lauantaina 18.5.2024 Kangasalla.

Sudenpentukisat on tarkoitettu kaikille 7-10 -vuotiaille sudenpennuille. Kisat kestävät lauantaipäivän aamusta iltapäivään ja osallistujista kerätään 4-8 hengen kisapentueita. Pentueet muodostetaan ensisijaisesti omasta laumasta lähtevien kesken. Kisapentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2024 jäsenmaksu maksettuna.

Vaikka kyseessä on partiotaitokilpailut niin kisassa ei kisailla hampaat irvessä – päinvastoin! Luvassa on hauskoja ja mielenkiintoisia pulmia, jotka koko kisapentueen kesken ratkaistaan. Tärkeintä ei ole voitto vaan iloisen partiopäivän vietto!

Saattajiksi tarvitaan huoltajia, sillä jokaisella kisapentueella tulee olla mukana täysi-ikäinen saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun ajan. Saattaja ei kuitenkaan saa osallistua tehtävien suorittamiseen, ellei tehtäväkäskyssä erikseen tästä mainita. Saattajalla ei tarvitse olla partiokokemusta, joten sinä vanhempi voit myös lähteä mukaan!

Osallistumismaksu: Ylöjärven Otava maksaa jokaisen kilpailijan ja saattajan osallistumismaksun. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin, tapahtumamerkin sekä lämpimän aterian kilpailun jälkeen.

Kisailijoiden tehtäväksi tulee huolehtia itse kuljetuksestaan kisapaikalla ja takaisin kotiin. Kilpailu pidetään Kangasalla, Kyötikkälän urheilukeskuksen lähimaastossa.

Ilmoittautumiset: Sitovat ilmoittautumiset jäsenrekisteri Kuksan kautta viimeistään pe 26.4.2024. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä ->