Ylöjärven Otavan Perhepartion syksy jatkuu 4.9.!

Perhepartio tarjoaa alle kouluikäisille lapsille, perheineen tai vaikkapa mummin tai kummin kanssa, mahdollisuuden mukavaan toimintaan ulkona ja sisällä. Perhepartiossa tutkitaan luontoa, koetaan pieniä suuria asioita, ja toimitaan lasten ehdoilla.

Perhepartio kokoontuu aina kuun ensimmäisenä sunnuntaina (ellei toisin ilmoiteta) klo 10-12.30. Kokoonnumme pääsääntöisesti Ylöjärven luontokohteissa, vaihdellen kokoontumispaikkaa kuukausittain.

Miten mukaan?
Täytä jäsenhakemus Ylöjärven Otavaan ja Suomen Partiolaisten jäseneksi. 4-6-vuotiaille on oma jäsenmaksuluokkansa (12,25€/vuosi). 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua, mutta heillä ei myöskään ole partiovakuutus voimassa toiminnassa tutustumiskerran jälkeen. Aikuiset voivat halutessaan myös liittyä Ylöjärven Otavan jäseniksi (n. 65€/vuosi), jolloin aikuinen saa myös partiovakuutuksen. Tuolloin myös alle 4-vuotiaan partiovakuutus on voimassa vanhemman partiovakuutuksen kautta. Jäsenvakuutus on kuitenkin aina tapaturma- ja matkavakuutuksen osalta toissijainen. Suomen Partiolaiset lähettävät jäsenmaksun alkusyksyn aikana.

Jäsenmaksun lisäksi perimme materiaalimaksun. Syksyn toimintakaudelta materiaalimaksu on 15 euroa / perhe. Maksu maksetaan myöhemmin sähköpostiin saapuvien ohjeiden mukaisesti Ylöjärven Otavan tilille. Lisäksi lippukuntaan liittyessään partiolaisen tulee ostaa lippukunnalta partiohuivi, jonka hinta on 7 euroa.

Jäsenhakemuksen täyttäminen:
* Huoltajan tulee ihan ensimmäisenä rekisteröityä huoltajaksi. Ja vasta sen jälkeen lisätä huollettava.
* Myös alle 4-vuotiaitten osalta tulee hakemus täyttää, vaikkei heiltä jäsenmaksua peritäkkään.
* Jos aikuinen haluaa myös liittyä Ylöjärven Otavaan, tulee tuolloin valita ”Olen aikuinen ja haluan liittyä partioon” -linkki. Ja sen jälkeen lisätä huollettava.