Mukaan partioon!

Oletko aina halunnut yöpyä metsässä? Oletko koskaan nukkunut teltassa? Entäpä syönyt nuotiolla itse tekemääsi ruokaa?

Partiossa saat uusia kavereita ja opit muun muassa luonnossa toimimista sekä pääset toteuttamaan itse erilaisia retkiä ja tempauksia yhdessä partiokavereidesi kanssa. Partio on täynnä ystävyyttä, naurua, seikkailua, yhdessä tekemistä, luonnosta nauttimista sekä unohtumattomia elämyksiä.

Tämä on vain pintariipaisu siitä, mitä partiossa voi kokea! Ylöjärven Otavassa toimintaa on kaikille 7-vuotiaasta ylöspäin. Syksyisin toimintamme alkaa Aloitustapahtumalla, jossa toimintaan mukaan haluavat lapset, nuoret ja aikuiset ilmoittautuvat ja tapaavat lippukuntamme johtajia. Pyrimme myös ottamaan uusia partiolaisia mukaan toimintaan pitkin vuotta. Ekaluokkalaisista aikuisiin. Mukaan voi ilmoittautua ilmoittautumislomakkeen kautta, jonka jälkeen teihin ollaan yhteydessä asian tiimoilta.

Partio on edullinen harrastus

Partio on edullinen harrastus. Maksamalla vain noin 60 euroa vuodessa saat osallistua lippukuntasi, piirisi ja Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n toimintaan. Samalla kuulut kansainväliseen partioliikkeeseen. Maksuun sisältyy sekä Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n että partiopiirin jäsenmaksu. Perheet, joissa on useampi lapsi, saavat alennusta jäsenmaksusta ja useiden leirien leirimaksuista.Tapahtumakohtaiset maksut paikallisyhdistyksessä vaihtelevat noin 5–20 euron välillä.