Partiovanhemmat – tärkeä taustatuki

Partiovanhemmat ovat Ylöjärven Otavan ja Ylöjärven Viittaveljien tärkeä taustajoukko, joka tukee toimintaamme monin tavoin. Tärkeimmät näistä ovat rakkaan Länsi-Teiskossa sijaitsevan leiri- ja retkipaikkamme Kömmelin kunnossapidosta huolehtiminen sekä lupauksenantokirkon yhteydessä pidettävien kirkkokahvien järjestäminen yhteistyössä lippukuntien kanssa.

Partiovanhemmat koostuu nimensä mukaisesti eri-ikäisten partiolaisten vanhemmista, jotka haluavat osallistua lastensa partioharrastukseen eri tavoin. Osallistua voi esimerkiksi lähtemällä mukaan retkille ja leireille vaikka auttelemaan muonituksessa, osallistumalla talkoisiin, toimimalla kuskina partiolaisille ja kalustolle, leipomalla pullaa kirkkokahveille tai vaikka tulemalla mukaan viikkotoimintaan johtajaksi. Jokaiselle löytyy taatusti mielekästä tekemistä eri tapahtumissa!

Partiovanhemmat kokoontuvat 2-4 kertaa vuodessa ja kokoontumiset liittyvät yleensä tuleviin tapahtumiin joihin partiovanhemmat osallistuvat. Kokoukset ovat avoimia kaikille partiolaisten vanhemmille, joten tervetuloa mukaan tutustumaan muiden partiolaisten vanhempiin ja Partiovanhempien toimintaan! Kokouksiin osallistuminen ei velvoita mihinkään eikä vaadi partion jäsenyyttä.

Lisätietoja partiovanhemmista ja seuraavista kokouksista saat puheenjohtaja Anita Penttilältä (anita.penttila @ gmail.com tai 040 562 9102).